Reklama
 
Blog | Tomáš Chalupa

Virus P

Jiří Paroubek díky svým posledním krokům v politice značně připomíná vir, který hledá nového hostitele. 

 

Protokol o pozorování nového druhu nebezpečného viru


Reklama

Výchozí situace:

Vysoce toxický virus v původním hostiteli (ozn. Subjekt A) již delší dobu viditelně strádá. Stále častěji jsou pozorovatelné tendence vyhledat nového hostitele.

 

5.10., 10:24

Virus se trojnásobně rozmnožil. Celá virová kolonie nicméně chce stále intenzivněji opustit Subjekt A. Ten se s propuknutou virovou nákazou těžce vyrovnává. Díky své celkové velikosti a síle je nicméně nepravděpodobné, že by nákazu nepřežil. 

 

 

6.10., 15:35

Vir pomocí svých vláken zkoumá okolí svého hostitele a narazil na několik dalších potencionálních hostitelů. Jeden z nich si velmi pravděpodobně virus vybral jako novou oběť (ozn. Subjekt B) a nyní se snaží do něj proniknout (na obrázku).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6.10, 22:51

Vniknutí do Subjektu B se prozatím nezdařilo. Nový hostitel virus nechce přijmout, přestože ten vynakládá značné úsilí, aby do něj proniknul. Virus se zároveň snaží přetvořit vnitřní prostředí v hostiteli, které zatím není zcela kompatibilní s podmínkami, které virus vyžaduje pro svou existenci.

 

7.10., 16:05

Virus identifikoval základní obranné mechanismy Subjektu B, sídlící především v řídící nerovové soustavě. Podařilo se mu však již infikovat několik důležitých částí Subjektu B, které samy začaly pracovat na odbourání rezistence vůči viru.

 8.10.,  11:14

Nakaženým částem se podařilo zcela odbourat ochranné mechanismy Subjektu B a nyní dojde k předání kontroly nad fungováním celého organismu.

 

Další vývoj lze nyní lehce předikovat. Subjekt B bude zcela pod kontrolou viru a později, protože se nejedná o tak silný organismus, jako byl Subjekt A, Subjekt B zcela zanikne. Vir se časem pokusí najít dalšího hostitele, nebo rovněž zahyne.    

 

Protokol vysvětlivky:

Subjekt A: ČSSD

Subjekt B: ČSNS

Druh viru: Jiří Paroubek